×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz.
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    DE-PA 3.6X370MM BEYAZ KABLO BAĞI (100LÜ PAKET)

    DE-PA 3.6X370MM BEYAZ KABLO BAĞI (100LÜ PAKET)

    166,44 TL
    Kategoriler : Kablo Düzenleyici
    Marka : DEPA
    Stok Kodu : 25282
    Havale : 161,45₺ (%3 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 166,44 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %3 İndirim

    DE-PA Kablo Bağı Özellikleri

    DE-PA 3.6X370mm Kablo Bağı (100lü Paket), kablolarınızı düzenlemek ve sabitlemek için kullanabileceğiniz bir üründür. 3.6 mm genişliğe ve 370 mm uzunluğa sahip olan bu kablo bağları, plastik malzemeden üretilmiştir. Beyaz renkte olan bu ürün, 100 adetlik paketler halinde satılmaktadır.


    Teknik Özellikleri:

    • Malzeme: Plastik
    • Renk: Beyaz
    • Genişlik: 3.6 mm
    • Uzunluk: 370 mm
    • Paket İçeriği: 100 Adet

    Neden Tercih Etmelisiniz?:

    • Kolay Kullanım: Kablo bağlarını kullanmak çok kolaydır. Kabloları bağlamak için sadece kablo bağının ucundaki delikten kabloyu geçirmeniz ve ardından sıkıca çekmeniz yeterlidir.
    • Dayanıklılık: Plastik malzemeden üretilen kablo bağları oldukça dayanıklıdır. Kolay kopmaz veya kırılmaz.
    • Düzenli Görünüm: Kablo bağları, kablolarınızı düzenli ve derli toplu tutmanızı sağlar.
    • Çok Yönlülük: Kablo bağlarını farklı alanlarda kullanabilirsiniz. Evde, ofiste, arabada veya bahçede kablolarınızı düzenlemek için kullanabilirsiniz.

    DE-PA 3.6X370mm Kablo Bağı (100lü Paket), kablolarınızı düzenlemek ve sabitlemek için kullanabileceğiniz pratik ve kullanışlı bir üründür. Kolay kullanımı, dayanıklılığı ve çok yönlülüğü ile kablolarınızı düzenli ve derli toplu tutmanızı sağlar.



    Stok Kodu 25282
    Barkod 25282
    EAN
    Kategoriler Kablo Düzenleyici
    Markalar DEPA
    Etiketler DE-PA 3.6X370MM BEYAZ KABLO BAĞI (100LÜ PAKET)
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap