×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz.
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    HOLDPEAK 3310B 20 MHZ LCD EKRAN DİJİTAL EL TİPİ OSİLOSKOP
    HOLDPEAK 3310B 20 MHZ LCD EKRAN DİJİTAL EL TİPİ OSİLOSKOP
    HOLDPEAK 3310B 20 MHZ LCD EKRAN DİJİTAL EL TİPİ OSİLOSKOP

    HOLDPEAK 3310B 20 MHZ LCD EKRAN DİJİTAL EL TİPİ OSİLOSKOP

    11.266,46 TL
    Son 1 adet ürün kaldı!
    Kategoriler : Diğer Ölçüm Aletleri
    Marka : HOLDPEAK
    Stok Kodu : 16357
    Havale : 10.928,47₺ (%3 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 11.266,46 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %3 İndirim

    Holdpeak 3310B Dijital Osiloskop Özellikleri

    HP-3310B Dijital Osiloskop, elektriksel işaretlerin ölçülüp değerlendirilmesinde kullanılan aletler içinde en geniş ölçüm olanaklarına sahiptir. HoldPeak Dijital Osiloskop; DK Elektronik güvencesiyle profesyonellerin kullanımına sunuluyor.
    HP-3310B Osiloskop , geniş LCD ekranı ile net okuma sağlar. 4000 adet otomatik ölçüm aralığı kombinasyonu, Gerçek RMS DMM. Dijital Multimetre özelliği ölçüm işlevleri arasında True RMS AC / DC voltaj ve akım, direnç, kapasitans, frekans ölçümleme, çalışma çevrimi, dBm, diyot ve Süreklilik testleri, DSO’nun volt / div ve zaman / div için tam otomatik ayarlama DSO Tetikleme özelliklerine sahiptir.
    İnce, hafif boyutu ile , çantada rahatlıkla taşınabilen HoldPeak Osiloskop, elektronik cihaz tamircileri, devre tasarımcıları ve imalatçılar tarafından yoğun olarak kullanılmaktadır.


    Holdpeak 3310B Dijital Osiloskop

    Teknik Özellikleri

    • Tanımlama : Portatif Osiloskop/DMM
    • Güç : Li-on Pil veya AC Adaptör
    • Ekran : 128 piksel grafik LCD
    • Pil Ömrü : 12-16 saat yaklaşık
    • Çalışma Sıcaklığı : 0 ? / +50 ?
    • Şarj Süresi : Yaklaşık 3 saat
    • Görüntüleme Alanı : 62 mm x 62 mm
    • Depoloma Sıcaklığı : -10 ?/ 60?
    • Giriş Empedansı : 10M ?
    • Otomatik Kapanma : 5-60 dk Ayarlanabilir
    • Bellek : 100 kayıt
    • Arka Işık : Beyaz LED, 3 düzey parlaklık
    • Güç Şarj Aleti : 110V-250V: 7.5V/500mA
    • Düşük Pil Göstergesi : ?
    • Boyutları : 86mm x 186 mm x 32 mm
    • Ağırlık : 325 gr
    • Model : 3310 B


    Stok Kodu 16357
    Barkod 8681065193061
    EAN
    Kategoriler Diğer Ölçüm Aletleri
    Markalar HOLDPEAK
    Etiketler HOLDPEAK 3310B 20 MHZ LCD EKRAN DİJİTAL EL TİPİ OSİLOSKOP
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap