×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!!
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    JETCLEAN CPU 250 CPU ENTEGRE TEMİZLEME SIVISI 250 ML

    JETCLEAN CPU 250 CPU ENTEGRE TEMİZLEME SIVISI 250 ML

    554,80 TL
    Kategoriler : Bilgisayar Sarf Malzemeler
    Marka : JETCLEAN
    Stok Kodu : 25536
    Havale : 532,61₺ (%4 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 554,80 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %4 İndirim

    JetClean Entegre Temizleme Sıvısı Özellikleri

    JetClean CPU-250 CPU Entegre Temizleme Sıvısı, 250 mL hacimli bir şişede sunulan ve bilgisayar ve elektronik parçalardaki kir, pas, yağ ve tozu temizlemek için özel olarak geliştirilmiş bir üründür. Ürün, işlemci, anakart, RAM, ekran kartı gibi hassas elektronik bileşenlere zarar vermeden güvenli bir şekilde kullanılabilir.


    Teknik Özellikleri:

    • Marka Model: JetClean CPU-250
    • Hacim: 250 mL
    • Bileşenler: Alkollü temizleme solüsyonu
    • Uyumluluk: Bilgisayar ve elektronik parçalar
    • Hızlı ve etkili temizlik sağlar
    • Elektronik bileşenlere zarar vermez
    • Yağ, pas ve tozu kolayca çözer
    • Kuru kalıntı bırakmaz
    • Kokusuzdur

    Neden Tercih Etmelisiniz?:

    • Bilgisayarınızın performansını artırır
    • Elektronik cihazlarınızın ömrünü uzatır
    • Kısa sürede ve kolayca kullanılabilir
    • Güvenlidir, toksik değildir

    JetClean CPU-250 CPU Entegre Temizleme Sıvısı, bilgisayar ve elektronik parçalarınızın temizliği ve bakımı için ideal bir üründür. Ürün, hızlı ve etkili temizlik sağlayarak cihazlarınızın performansını artırır ve ömrünü uzatır. Güvenli ve kullanımı kolay olan JetClean CPU-250, elektronik cihazlarınızın ömrünü uzatmak için yapabileceğiniz en iyi yatırımlardan biridir.



    Stok Kodu 25536
    Barkod 25536
    EAN
    Kategoriler Bilgisayar Sarf Malzemeler
    Markalar JETCLEAN
    Etiketler JETCLEAN CPU 250 CPU ENTEGRE TEMİZLEME SIVISI 250 ML
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap