×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!!
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    LIITOKALA LII-M4S UNİVERSAL AA/AAA/18650/14500/123A AKILLI DÖRTLÜ PİL ŞARJ CİHAZI ALETİ
    LIITOKALA LII-M4S UNİVERSAL AA/AAA/18650/14500/123A AKILLI DÖRTLÜ PİL ŞARJ CİHAZI ALETİ
    LIITOKALA LII-M4S UNİVERSAL AA/AAA/18650/14500/123A AKILLI DÖRTLÜ PİL ŞARJ CİHAZI ALETİ
    LIITOKALA LII-M4S UNİVERSAL AA/AAA/18650/14500/123A AKILLI DÖRTLÜ PİL ŞARJ CİHAZI ALETİ

    LIITOKALA LII-M4S UNİVERSAL AA/AAA/18650/14500/123A AKILLI DÖRTLÜ PİL ŞARJ CİHAZI ALETİ

    1.168,40 TL
    Kategoriler : Pil Şarj Cihazları
    Marka : LİİTO KALA
    Stok Kodu : 20998
    Havale : 1.121,66₺ (%4 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 1.168,40 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %4 İndirim

    Liitokala Pil Şarj Cihazı Özellikleri

    Liitokala LII-M4S Pil Şarj Cihazı, güvenli, hızlı ve kullanıcı dostu özellikleriyle pil şarjı konusunda ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir seçenektir. Pilinizin sağlığını korurken en verimli şarj deneyimini yaşamanızı sağlar. Güçlü performansıyla dikkat çeken bu şarj cihazı, dayanıklı ve kompakt tasarımıyla da kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Pil şarj işlemlerinizi daha güvenilir ve etkili hale getirmek için Liitokala LII-M4S'yi tercih edebilirsiniz.


    Not: Video Temsilidir.


    Ürün Detayları:

    • Tip-C Arayüzü: 5.0V giriş kabul eden Tip-C arayüzü, şarj cihazını kolayca bağlamanızı sağlar.

    • İki İsteğe Bağlı Şarj Akımı: 500mA ve 1000mA olmak üzere iki farklı şarj akımı seçeneği sunar. Bu, şarj ettiğiniz pillerin özelliklerine göre ayarlama yapmanıza imkan tanır.

    • Pil Kapasitesi Algılama: Cihaz, pil kapasitesini algılamak için bir fonksiyon sunar. Bu sayede pilinizin kapasitesini takip edebilirsiniz.

    • Çoklu Pil Desteği: 18650, 26650, 14500, AA, AAA gibi farklı özelliklere sahip pilleri aynı anda şarj 4 yuvayı edebilme özelliğine sahiptir.

    • LCD Ekran: Bağımsız LCD ekranı sayesinde çalışma modu, pil voltajı, şarj akımı, şarj süresi gibi bilgileri anlık olarak takip edebilirsiniz.

    • Çoklu Koruma Fonksiyonları: Aşırı şarj, aşırı deşarj, kısa devre, voltaj aktivasyon fonksiyonu gibi birçok koruma özelliği içerir. Pilinizi güvenli bir şekilde şarj etmenizi sağlar.

    • USB Çıkış Fonksiyonu: Standart 5V/1000mA USB çıkışı ile diğer cihazları şarj etme özelliğine sahiptir.


    Ürün Hakkında:

    Liitokala LII-M4S Pil Şarj Cihazı, gelişmiş özellikleri ve kullanıcı dostu tasarımıyla öne çıkan bir şarj cihazıdır. Şarj etmek istediğiniz pillerin türüne ve kapasitesine göre çeşitli seçenekler sunan bu cihaz, pil şarjınızı hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar.


    Stok Kodu 20998
    Barkod 8680618350913
    EAN
    Kategoriler Pil Şarj Cihazları
    Markalar LİİTO KALA
    Etiketler LIITOKALA LII-M4S UNİVERSAL AA/AAA/18650/14500/123A AKILLI DÖRTLÜ PİL ŞARJ CİHAZI ALETİ
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap