×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!!
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    NOYAFA NF-188 GPS ARAZİ ÖLÇÜM CİHAZI

    NOYAFA NF-188 GPS ARAZİ ÖLÇÜM CİHAZI

    3.018,91 TL
    Kategoriler : Diğer Ölçüm Aletleri
    Marka : NOYAFA
    Stok Kodu : 20722
    Havale : 2.898,15₺ (%4 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 3.018,91 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %4 İndirim

    Noyafa NF-188 GPS Arazi Ölçüm Cihazı Özellikleri

    Noyafa NF-188, arazi ölçümleri için tasarlanmış kompakt ve kullanışlı bir cihazdır. Bu cihaz, geniş renkli ekranı ve gelişmiş özellikleri ile arazi ölçümlerini daha net ve görsel hale getirir. Üzerinde bulunan 2.8 inçlik 320 x 240 piksel büyük renkli ekran, verilerinizi daha kolay ve açık bir şekilde görüntülemenize olanak tanır.


    Not: Video Temsilidir


    Ürün Detayları:

    • Herhangi bir toprak şekli ve çevre ölçülebilir (yüksek araziler ve eğimler dahil).
    • Her iki nokta arasındaki mesafe veya uzunluk gibi farklı ölçümler yapabilirsiniz.
    • Ölçüm verileri, grafik izleri ve toplam hesaplamalar ekran üzerinde gösterilebilir.
    • Ölçüm yöntemi: Manuel ve otomatik ölçüm.
    • 99 tane tarihli veriyi saklayabilir ve kaydedebilirsiniz. Ayrıca bu verileri tarayabilir, bulabilir ve silebilirsiniz.

    Teknik Özellikleri:

    • Model: NF-188
    • Renk: Mavi
    • Kare Ölçüm Aralığı: 0-999999.9 ?
    • Ölçüm Hatası: 3-5%
    • Birimler: dönüm / kare / hektar / kilometre
    • Uzunluk Ölçüm Aralığı: 0-999999.9 m
    • Ölçüm Hatası: 1-3 m
    • Güç Kaynağı: 2 adet 3.7V 2000mAh batarya (dahil)
    • Sürekli Çalışma Süresi: 8-10 saat
    • Boyutlar: 174 x 76 x 28 mm

    GPS Arazi Ölçüm Cihazı Yakın Detayları

    Noyafa NF-188 GPS Arazi Ölçüm Cihazı, her türlü arazi ölçüm ihtiyacınızı karşılamak için kullanışlı ve güvenilir bir çözüm sunar. Geniş ekranı, kolay kullanımı ve uzun pil ömrü ile bu cihaz, tarım, inşaat ve diğer birçok sektörde kullanılabilir.


    Stok Kodu 20722
    Barkod 8680618354850
    EAN
    Kategoriler Diğer Ölçüm Aletleri
    Markalar NOYAFA
    Etiketler NOYAFA NF-188 GPS ARAZİ ÖLÇÜM CİHAZI
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap