×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!!
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    NOYAFA NF-468S RJ45/RJ11/POE KABLO TEST CİHAZI
    NOYAFA NF-468S RJ45/RJ11/POE KABLO TEST CİHAZI
    NOYAFA NF-468S RJ45/RJ11/POE KABLO TEST CİHAZI
    NOYAFA NF-468S RJ45/RJ11/POE KABLO TEST CİHAZI

    NOYAFA NF-468S RJ45/RJ11/POE KABLO TEST CİHAZI

    1.124,93 TL
    Kategoriler : Diğer Ölçüm Aletleri
    Marka : NOYAFA
    Stok Kodu : 20702
    Havale : 1.079,93₺ (%4 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 1.124,93 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %4 İndirim

    Kablo Test Cihazı Özellikleri


    Noyafa NF-468S POE Kablo Test Cihazı, ağ ve iletişim profesyonelleri için tasarlanmış son derece kullanışlı bir araçtır. Bu cihaz, RJ11, RJ45, RJ12 gibi yaygın ağ kablolama türlerini hızlı ve güvenilir bir şekilde test etmenize olanak tanır. Ayrıca, POE (Power over Ethernet) özelliği sayesinde, PoE'nin varlığını algılayabilir ve PoE standardını tanımlayabilirsiniz.



    Teknik Özellikleri:

    • RJ11 kablo hatalarını kontrol etme: Evet
    • RJ45 kablo hatalarını kontrol etme: Evet
    • BNC kablo hatalarını kontrol etme: Hayır
    • USB kablo hatalarını kontrol etme: Hayır
    • Kristal başlık için QC (Kalite Kontrolü): Hayır
    • Power bank ile besleme: Hayır
    • Görsel kablolama haritası gösterimi (açık/çapraz/kısa/iyi): Hayır
    • PoE (Power over Ethernet) varlığını tespit etme: Hayır
    • PoE standardını tanıma (802.3af / 802.3at): Hayır
    • Güç Kaynağı: 9V Pil

    Kablo Tester Detayları

    Noyafa NF-468S POE Kablo Test Cihazı, ağ kurulumu ve bakımıyla ilgilenen profesyoneller için vazgeçilmez bir araçtır ve ağ sorunlarını hızlı bir şekilde teşhis etmenize yardımcı olur.


    Stok Kodu 20702
    Barkod 8680618354959
    EAN
    Kategoriler Diğer Ölçüm Aletleri
    Markalar NOYAFA
    Etiketler NOYAFA NF-468S RJ45/RJ11/POE KABLO TEST CİHAZI
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap