×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!!
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    NOYAFA NF-900C DIGITAL EL TİPİ FİBER OPTİK GÜÇ ÖLÇER

    NOYAFA NF-900C DIGITAL EL TİPİ FİBER OPTİK GÜÇ ÖLÇER

    1.891,93 TL
    Kategoriler : Diğer Ölçüm Aletleri
    Marka : NOYAFA
    Stok Kodu : 20705
    Havale : 1.816,25₺ (%4 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 1.891,93 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %4 İndirim

    Noyafa NF-900C Fiber Optik Güç Ölçer Özellikleri

    Fiber optik ağlar, günümüzün hızlı iletişim ihtiyaçlarını karşılayan kritik bir teknoloji haline gelmiştir. Bu ağların gücünü doğru bir şekilde ölçmek ve izlemek, sorunsuz çalışmalarını sürdürmeleri için elzemdir. İşte bu noktada, Noyafa NF-900C Fiber Optik Güç Ölçer devreye giriyor.


    Ürün Detayları:

    • Güç Algılama Aralığı: -50 ila +26 dBm
    • Dalga Boyu Aralığı: 800-1700 nm
    • Prob Tipi: InGaAs
    • Algılama Limiti: ?1.0mm
    • Standart Dalga Boyları: 850, 1300, 1310, 1490, 1550, 1625 nm
    • Ekran Çözünürlüğü: 0.01 dBm
    • Çalışma Sıcaklığı: -20 ila +70 ?
    • Güç Kaynağı: 1.5V * 3 adet pil
    • Genel Boyutlar: 160x75x32 mm

    Fiber Optik Güç Ölçer Detayları

    Noyafa NF-900C Fiber Optik Güç Ölçer, fiber optik ağlarınızın gücünü güvenilir bir şekilde ölçmek ve izlemek için gereken tüm özelliklere sahiptir. Bu cihaz sayesinde, ağınızın performansını en üst düzeye çıkarabilir ve sorunsuz iletişim sağlayabilirsiniz. Fiber optik ağlarınızın bakımı ve güç ölçümü artık daha kolay ve verimli!


    Stok Kodu 20705
    Barkod 8680618355185
    EAN
    Kategoriler Diğer Ölçüm Aletleri
    Markalar NOYAFA
    Etiketler NOYAFA NF-900C DIGITAL EL TİPİ FİBER OPTİK GÜÇ ÖLÇER
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap