×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!!
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    NOYAFA NF-904 FİBEROPTİK KABLO TEST KALEMİ
    NOYAFA NF-904 FİBEROPTİK KABLO TEST KALEMİ
    NOYAFA NF-904 FİBEROPTİK KABLO TEST KALEMİ

    NOYAFA NF-904 FİBEROPTİK KABLO TEST KALEMİ

    2.377,70 TL
    Kategoriler : Diğer Ölçüm Aletleri
    Marka : NOYAFA
    Stok Kodu : 20704
    Havale : 2.282,59₺ (%4 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 2.377,70 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %4 İndirim

    Fiberoptik Kablo Arıza Test Kalemi Özellikleri

    Noyafa NF-904 fiber optik kablo arızalarını hızlı ve etkili bir şekilde tespit etmek için tasarlanmıştır. Çeşitli bağlayıcı türleriyle uyumlu olan bu arıza test kalemi, ışık sinyali göndererek kablodaki kesikleri ve sarmaları bulmanıza yardımcı olur. Kompakt ve taşınabilir tasarımı sayesinde, saha çalışmaları ve ağ bakımı için ideal bir araçtır.


    Teknik Özellikleri:

    • Dalga Boyu (nm): 650±10nm
    • Fiber Türü: Tek Modlu (SM) / Çok Modlu (MM)
    • Bağlayıcı: 2.5mm Evrensel
    • Çıkış Gücü: 5mW/10mW/20mW/30mW (İsteğe bağlı)
    • Çalışma Sıcaklığı: -20 ila +60 ? (Rüzgarın yoğun olmadığı koşullarda)
    • Depolama Sıcaklığı: -40 ila +70 ?
    • Güç Kaynağı: 1.5V AAA pil
    • FC Arabirimi: 1 adet (Paket içeriğinde bulunur)
    • Kullanım Kılavuzu: 1 adet
    • Taşıma Kutusu: 1 adet
    • Renkli Kutu: 1 adet

    Kablo Tester Detayları

    Noyafa NF-904, güvenilirlik, kullanım kolaylığı ve dayanıklılık gibi özellikleri ile profesyonel fiber optik ağ bakım ekipleri için mükemmel bir seçenektir. Bu cihaz, fiber optik kablo altyapısının güvenilirliğini artırmak ve sorunları hızlıca çözmek isteyen herkes için vazgeçilmez bir araçtır.


    Stok Kodu 20704
    Barkod 8680618355192
    EAN
    Kategoriler Diğer Ölçüm Aletleri
    Markalar NOYAFA
    Etiketler NOYAFA NF-904 FİBEROPTİK KABLO TEST KALEMİ
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap