×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz.
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    PLATO CHAMPION KASALI FULL HD UYDU ALICISI (SCART+HD)(HDMI KABLO DAHİL)
    PLATO CHAMPION KASALI FULL HD UYDU ALICISI (SCART+HD)(HDMI KABLO DAHİL)
    PLATO CHAMPION KASALI FULL HD UYDU ALICISI (SCART+HD)(HDMI KABLO DAHİL)

    PLATO CHAMPION KASALI FULL HD UYDU ALICISI (SCART+HD)(HDMI KABLO DAHİL)

    670,87 TL
    Kategoriler : Uydu Alıcılar
    Marka : PLATO
    Stok Kodu : 22989
    Havale : 650,74₺ (%3 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 670,87 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %3 İndirim

    Plato Champion Metal Kasalı Full HD Uydu Alıcısı Özellikleri

    Televizyon izleme deneyiminizi bir üst seviyeye taşımak için Plato Champion Metal Kasalı Full HD Uydu Alıcısı, size HD kalitesinde en sevdiğiniz içerikleri sunan benzersiz bir cihazdır. Hem kullanım kolaylığı hem de yüksek performansıyla televizyon keyfinizi artırırken, ev eğlencesi deneyiminizi de zenginleştiriyor.


    Plato Full HD Uydu Alıcısı

    Detaylar:

    • Full HD (1080p) Çözünürlük Desteği
    • Scart ve HDMI Bağlantı Seçenekleri
    • USB Kayıt ve Oynatma
    • Otomatik Kanal Arama
    • Güncel TKGS Desteği
    • Uydu Çanak Anten Desteği
    • Kullanıcı Dostu Arayüz

    Kutu İçeriği:

    • Plato Champion Uydu Alıcısı
    • HDMI Kablosu
    • Uzaktan Kumanda
    • Kullanım Kılavuzu
    • Garanti Belgesi

    Plato Champion Metal Kasalı Full HD Uydu Alıcısı, televizyon izleme deneyiminizi yükseltmek ve en sevdiğiniz içerikleri en iyi kalitede izlemek için mükemmel bir seçenektir. Hem günlük kullanım hem de özel etkinlikler için idealdir. Televizyonunuzun potansiyelini tam anlamıyla ortaya çıkarmak için Plato Champion'ı tercih edebilirsiniz.


    Stok Kodu 22989
    Barkod 8680618361636
    EAN
    Kategoriler Uydu Alıcılar
    Markalar PLATO
    Etiketler PLATO CHAMPION KASALI FULL HD UYDU ALICISI (SCART+HD)(HDMI KABLO DAHİL)
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap