×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz.
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    POWERMASTER 5 LEDLİ TEK RENK BALIKÇI FENERİ DOMUZ KOVUCU (2XD PİLLE ÇALIŞIR)
    POWERMASTER 5 LEDLİ TEK RENK BALIKÇI FENERİ DOMUZ KOVUCU (2XD PİLLE ÇALIŞIR)
    POWERMASTER 5 LEDLİ TEK RENK BALIKÇI FENERİ DOMUZ KOVUCU (2XD PİLLE ÇALIŞIR)

    POWERMASTER 5 LEDLİ TEK RENK BALIKÇI FENERİ DOMUZ KOVUCU (2XD PİLLE ÇALIŞIR)

    97,82 TL
    Kategoriler : Haşere Kovucular
    Marka : POWERMASTER
    Stok Kodu : 19633
    Havale : 94,89₺ (%3 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 97,82 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %3 İndirim

    PowerMaster PM-19633 Tek Renk Balıkçı Feneri ile Net Tespit! Detaylı Özellikleri

    PowerMaster PM-19633, balıkçıların gece balık avını kolaylaştıran özel bir balıkçı feneridir. Su içine atıldığında yaydığı kırmızı ışık, balıkların yerini belirlemede etkili bir yardımcıdır. Dayanıklı malzemelerden üretilmiş ve IP-65 sertifikalıdır.


    Ürün Detayları:

    • 5 adet yüksek parlaklıkta kırmızı LED.
    • 24 cm uzunluğunda ve 5 cm çapında ergonomik tasarım.
    • Molded plastikten üretilmiş, anti-korozif özellikte gövde.
    • Su geçirmezlik için IP-65 sertifikalı.
    • 2 adet D boy pil ile çalışır (piller dahil değildir).

    Ürün Hakkında:

    PowerMaster PM-19633 Tek Renk Balıkçı Feneri, balıkçıların gece avlarını daha etkili ve kolay hale getirir. Balıkların yerini belirleme konusunda güvenilir bir yardımcıdır. Sağlam yapısı ve su geçirmez özelliği ile uzun ömürlü bir kullanım sunar.

    Balıkçılık deneyiminizi güçlendirmek ve gece avlarınızı daha başarılı hale getirmek için PowerMaster PM-19633'ü keşfedin. Hemen sipariş verin ve gece balıkçılığınıza yeni bir boyut katın!


    Stok Kodu 19633
    Barkod 8680618322354
    EAN
    Kategoriler Haşere Kovucular
    Markalar POWERMASTER
    Etiketler POWERMASTER 5 LEDLİ TEK RENK BALIKÇI FENERİ DOMUZ KOVUCU (2XD PİLLE ÇALIŞIR)
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap