×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!!
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    POWERMASTER BP38/40 Nİ-MH 4.8 VOLT 700 MAH COBRA TELSİZ PİLİ

    POWERMASTER BP38/40 Nİ-MH 4.8 VOLT 700 MAH COBRA TELSİZ PİLİ

    345,15 TL
    Kategoriler : Telsiz Telefon Pilleri
    Marka : POWERMASTER
    Stok Kodu : 17656
    Havale : 331,34₺ (%4 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 345,15 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %4 İndirim

    PowerMaster Telsiz Bataryası Özellikleri

    PowerMaster Ni-Mh 4.8 Volt 700 mAh Cobra Telsiz Pili, özellikle uzun süreli ve güvenilir iletişim sağlamak için tasarlanmış, yüksek performanslı bir bataryadır. Bu pil, Cobra telsiz modelleri için özel olarak geliştirilmiş olup, özellikle outdoor aktiviteler, güvenlik görevleri veya profesyonel kullanımlar için idealdir. Dayanıklı Ni-Mh (Nikel Metal Hidrit) teknolojisi ile üretilen bu pil, telsizlerinizde uzun ömürlü ve istikrarlı bir güç kaynağı sağlar.


    Teknik Detaylar:

    • Marka Model: PowerMaster BP38/40
    • Batarya Türü: Ni-Mh (Nikel Metal Hidrit)
    • Voltaj: 4.8 Volt
    • Kapasite: 700 mAh
    • Uyumlu Modeller: TLKR-T3, TLKR-T5, TLKR-T6, TLKR-T7, TLKR-T8, TLKR-T80, XTR446
    • Şarj Edilebilir: Evet

    Neden Tercih Etmelisiniz?:

    • Uzun Ömürlü Performans: PowerMaster BP38/40 batarya, telsizlerinizde uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır, böylece sık sık pil değiştirmek zorunda kalmazsınız.
    • Yüksek Kapasite: 700 mAh kapasitesi ile bu pil, telsizlerinizin kullanım süresini maksimum seviyeye çıkarır, böylece kesintisiz iletişim sağlarsınız.
    • Uyumlu Tasarım: Bu batarya, belirli Cobra telsiz modelleriyle tam uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır, bu da mükemmel bir uyum ve performans sağlar.
    • Güvenilir Ni-Mh Teknolojisi: Ni-Mh batarya teknolojisi, çevre dostu olmasının yanı sıra yüksek enerji yoğunluğu sunar ve belleksiz şarj döngüleri ile uzun ömürlüdür.
    • Kolay Şarj Edilebilirlik: Bu pil, standart şarj cihazlarıyla kolayca şarj edilebilir, bu da kullanıcılar için büyük bir kolaylık sağlar.


    Stok Kodu 17656
    Barkod 8680618343373
    EAN
    Kategoriler Telsiz Telefon Pilleri
    Markalar POWERMASTER
    Etiketler POWERMASTER BP38/40 Nİ-MH 4.8 VOLT 700 MAH COBRA TELSİZ PİLİ
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap