×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz.
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    POWERMASTER FA-7677 ŞARJLI LEDLİ İKİ KADEMELİ EL FENERİ
    POWERMASTER FA-7677 ŞARJLI LEDLİ İKİ KADEMELİ EL FENERİ
    POWERMASTER FA-7677 ŞARJLI LEDLİ İKİ KADEMELİ EL FENERİ

    POWERMASTER FA-7677 ŞARJLI LEDLİ İKİ KADEMELİ EL FENERİ

    135,71 TL
    Kategoriler : Işıldak ve Fenerler
    Marka : POWERMASTER
    Stok Kodu : 7296
    Havale : 131,64₺ (%3 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 135,71 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %3 İndirim

    PowerMaster İki Fonksiyonlu El Feneri Özellikleri

    PowerMaster FA-7677, hem gündüz hem de gece kullanımı için ideal olan, iki kademeli aydınlatma ve yan fonksiyonlu bir el feneridir. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş olup dayanıklıdır ve çeşitli ortamlarda kullanıma uygundur. Çok yönlü şarj özelliği sayesinde uzun süreli kullanım için ideal bir seçenektir.



    Ürün Detayları:

    • Malzeme ve Üretim: Güçlü ve dayanıklı mühendislik plastik malzemeden üretilmiştir. Kaliteli işçilik ve Çin'de üretilmiştir.

    • Aydınlatma Fonksiyonları: İki kademeli aydınlatma ve yan fonksiyonlu tasarımıyla çeşitli aydınlatma ihtiyaçlarını karşılar.

    • Şarj ve Kullanım Süresi: Çok fonksiyonlu şarj özelliği ile kolayca şarj edilebilir. Tam şarj olduğunda ortalama 4-8 saat kesintisiz kullanım sağlar.

    • Dayanıklılık: Açık hava etkinlikleri ve outdoor aktiviteler için uygundur.

    • Kullanım Alanları: Kampçılık, yürüyüş, gece seyahatleri, araç kullanımı, evde kullanım ve daha fazlası için idealdir.


    Teknik Detayları:

    • Marka Model: PowerMaster FA-7677
    • Ölçüler: 130x55mm
    • Malzeme: ABS
    • Tip: 2 Fonksiyonlu
    • Güç Girişi: 110-220 Volt AC

    Neden Tercih Etmelisiniz:

    • Güçlü Aydınlatma: İki kademeli aydınlatma sistemi ile çeşitli aydınlatma ihtiyaçlarını karşılar.

    • Dayanıklı Tasarım: Güçlü mühendislik plastik malzemeden üretilmiş olup uzun ömürlü ve dayanıklıdır.

    • Çok Yönlü Kullanım: Kamp, gece yürüyüşü, araç tamiri ve acil durumlar gibi çeşitli kullanım alanları için uygundur.

    • Su Geçirmezlik: Su geçirmez özelliği sayesinde dış mekanlarda güvenle kullanılabilir.


    PowerMaster FA-7677, güçlü aydınlatma özellikleri ve dayanıklı tasarımı ile çeşitli ortamlarda kullanıma uygun, çok yönlü bir el feneridir. Kampçılık, doğa yürüyüşleri, araç tamiri ve evde acil durumlar gibi çeşitli aktiviteler için ideal bir seçenektir.


    Stok Kodu 7296
    Barkod 8680618337587
    EAN
    Kategoriler Işıldak ve Fenerler
    Markalar POWERMASTER
    Etiketler POWERMASTER FA-7677 ŞARJLI LEDLİ İKİ KADEMELİ EL FENERİ
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap