×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz.
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    POWERMASTER FY890D TRUE RMS DİJİTAL MULTİMETRE ÖLÇÜ ALETİ
    POWERMASTER FY890D TRUE RMS DİJİTAL MULTİMETRE ÖLÇÜ ALETİ
    POWERMASTER FY890D TRUE RMS DİJİTAL MULTİMETRE ÖLÇÜ ALETİ
    POWERMASTER FY890D TRUE RMS DİJİTAL MULTİMETRE ÖLÇÜ ALETİ

    POWERMASTER FY890D TRUE RMS DİJİTAL MULTİMETRE ÖLÇÜ ALETİ

    1.062,64 TL
    Kategoriler : Multimetreler
    Marka : POWERMASTER
    Stok Kodu : 21032
    Havale : 1.030,76₺ (%3 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 1.062,64 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %3 İndirim

    Powermaster FY890D Digital Multimetre Ölçü Aleti True Rms

    Powermaster FY890D, istikrarlı performansı, yüksek çözünürlüklü 34mm LCD ekranı ve pil ile çalışan güvenilirliği ile öne çıkan bir dijital multimetredir. Bu True RMS multimetre, DC voltaj ve AC voltaj, DC akım ve AC akım, direnç, kapasitör, diyotlar, transistörler, açma-kapama testi, sıcaklık, frekans ve diğer birçok parametreyi ölçmek için kullanılabilir.

    Tüm cihaz, çift integral A/D dönüşüme dayanmaktadır, bu da laboratuvarlar, fabrikalar, radyo meraklıları ve evler için mükemmel bir araç ve cihaz sunar.


    Teknik Özellikler:

    • True RMS ölçüm
    • 34mm yüksek çözünürlüklü LCD ekran
    • DC ve AC voltaj ölçümü
    • DC ve AC akım ölçümü
    • Direnç, kapasitör, diyot, transistör ölçümü
    • Açma-kapama testi, sıcaklık ve frekans ölçümü
    • Otomatik kapanma-açma özelliği
    • Arka aydınlatma

    Paket İçeriği:

    • 1 x Powermaster FY890D Digital Multimetre
    • 2 x Prob
    • 1 x 9V Pil
    • 1 x Kullanım Klavuzu


    Stok Kodu 21032
    Barkod 8680618350593
    EAN
    Kategoriler Multimetreler
    Markalar POWERMASTER
    Etiketler POWERMASTER FY890D TRUE RMS DİJİTAL MULTİMETRE ÖLÇÜ ALETİ
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap