×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!!
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    POWERMASTER JA-1953 5W SOLARLI+ŞARJLI EL FENERLİ IŞILDAK (OM-27)
    POWERMASTER JA-1953 5W SOLARLI+ŞARJLI EL FENERLİ IŞILDAK (OM-27)
    POWERMASTER JA-1953 5W SOLARLI+ŞARJLI EL FENERLİ IŞILDAK (OM-27)
    POWERMASTER JA-1953 5W SOLARLI+ŞARJLI EL FENERLİ IŞILDAK (OM-27)

    POWERMASTER JA-1953 5W SOLARLI+ŞARJLI EL FENERLİ IŞILDAK (OM-27)

    372,25 TL
    Kategoriler : Işıldak ve Fenerler
    Marka : POWERMASTER
    Stok Kodu : 22999
    Havale : 357,36₺ (%4 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 372,25 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %4 İndirim

    Powermaster JA-1953 Kamp Feneri Özellikleri

    Güneşin Enerjisiyle Her An Hazır! Powermaster JA-1953 Kamp Feneri ile Her An Aydınlık! Doğanın gücü teknolojiyle buluşuyor! Powermaster JA-1953, tasarımı ve üstün özellikleriyle size kamp ve outdoor aktiviteleri için mükemmel bir aydınlatma çözümü sunuyor. Bu şaşırtıcı ürün, 2 adet solar paneli ve USB girişi sayesinde her an şarj edilebilir ve yanınızda taşımak için harika bir powerbank işlevi görür.


    Teknik Özellikleri:

    • Güç: 5W Solar Panel (2 adet), 1 adet 3W LED ve 3 adet 5W LED
    • Pil Kapasitesi: 1200mAh Lityum Dahili Pil
    • Powerbank: USB ile (1 adet USB girişi)
    • Şarj Voltajı: 100-250 Volt AC veya 6 Volt DC
    • Şarj Süresi: Solar ile 10-12 saat
    • Çalışma Süresi: Yaklaşık 5 ila 6 saat (Pil tam dolu durumda)
    • Işık Modları: 3 Farklı Işık Modu (Fener, Sabit Aydınlatma, 360 Derece Aydınlatma)
    • Durum LED'leri: 2 adet durum LED'i bulunur
      • Şarj Durumunu Gösteren LED
      • Powerbank Kullanımını Gösteren LED

    Detaylar:

    Güç Kesintisinden Endişe Duymayın!

    Powermaster JA-1953'ün yanındaki özel switch sayesinde, gücü tamamen sizin kontrolünüze bırakıyoruz. İster 100-250 volt AC, ister DC ile şarj edin; gücü kesin ve tasarruf yapın. Üstelik solar paneller sayesinde, dışarıdayken bile enerji ihtiyacınızı karşılamanız mümkün!


    Uzun Ömürlü ve Güvenilir

    İçerisinde bulunan 1200mAh lityum dahili pil sayesinde, Powermaster JA-1953 5 ila 6 saat boyunca kesintisiz aydınlatma sağlar. Ve en güzel yanı, güneş enerjisiyle sadece 10-12 saat gibi kısa bir sürede tamamen şarj olabilir!


    Birden Fazla Aydınlatma Seçeneği

    Üründe bulunan 3 watt ve 5 watt gücünde LED'ler, size farklı aydınlatma seçenekleri sunar. Ön taraftaki 3 wattlık LED, el feneri olarak kullanılabilir ve dilediğiniz yöne odaklanmış aydınlatma sağlar.


    Unutmayın, Powermaster JA-1953 5W Solar + Şarjlı Işıldak + El Feneri Kamp Feneri ile doğanın gücünden yararlanmak ve her an aydınlık olmak artık çok kolay. Siz de doğa tutkunuysanız ve her daim hazırlıklı olmak istiyorsanız, hemen şimdi Powermaster JA-1953'ü edinin ve outdoor deneyiminizi mükemmel hale getirin!


    Stok Kodu 22999
    Barkod 22999-M
    EAN
    Kategoriler Işıldak ve Fenerler
    Markalar POWERMASTER
    Etiketler POWERMASTER JA-1953 5W SOLARLI+ŞARJLI EL FENERLİ IŞILDAK (OM-27)
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap