×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!!
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    POWERMASTER PM-20117 (AA-AAA-C-D-9V-SC) UNIVERSAL TÜM BOYLAR PİL ŞARJ CİHAZI
    POWERMASTER PM-20117 (AA-AAA-C-D-9V-SC) UNIVERSAL TÜM BOYLAR PİL ŞARJ CİHAZI
    POWERMASTER PM-20117 (AA-AAA-C-D-9V-SC) UNIVERSAL TÜM BOYLAR PİL ŞARJ CİHAZI

    POWERMASTER PM-20117 (AA-AAA-C-D-9V-SC) UNIVERSAL TÜM BOYLAR PİL ŞARJ CİHAZI

    590,59 TL
    Son 1 adet ürün kaldı!
    Kategoriler : Pil Şarj Cihazları
    Marka : POWERMASTER
    Stok Kodu : 20117
    Havale : 566,97₺ (%4 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 590,59 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %4 İndirim

    Beston BST-C821BW Universal Pil Şarj Cihazı İncelemesi Özellikleri

    Beston BST-C821BW, geniş bir pil yelpazesi için uygun olan çok yönlü bir pil şarj cihazıdır. D, C, AA, AAA ve 9V gibi yaygın pil tiplerini destekler, bu da kullanıcılara farklı cihazlarda kullanılan pilleri aynı şarj cihazı ile kolayca şarj etme imkanı tanır.



    Ürün Detayları:

    • Model: BST-C821BW
    • Kullanım Alanı: D, C, AA, AAA, 9V gibi farklı boyutlardaki şarj edilebilir NI-CD ve NI-MH piller için uygundur.
    • Giriş: 100-240V AC 50/60HZ, bu da dünya genelinde farklı elektrik standartlarına uygun olarak kullanılabilir anlamına gelir.
    • Çıkış: AAA/AA/C/D için 150mA, 9V için 25mA çıkış sağlar.
    • Boyutlar: 193.5 x 93 x 52.5 mm
    • Ağırlık: 645 gram

    Çeşitli pil boyutlarına uyum sağlayabilen bu ürün, evde, ofiste veya seyahat sırasında kullanım için uygundur. Ayrıca, dünya genelinde farklı ülkelerde kullanılabilmesi için çoklu voltaj girişini destekler.

    Gelişmiş güvenlik özellikleri sayesinde aşırı şarjdan, kısa devreye kadar çeşitli durumlarda pillerin güvenli bir şekilde şarj edilmesini sağlar. Kullanıcılar, pil durumunu takip etmek için LED göstergeleri kullanabilirler.


    Sonuç Olarak:

    Beston BST-C821BW Universal Pil Şarj Cihazı, geniş pil çeşitliliği, çoklu voltaj girişi ve güvenlik özellikleri ile dikkat çeker. Farklı boyutlardaki pilleri hızlı ve güvenli bir şekilde şarj etmek isteyen kullanıcılar için pratik bir çözümdür.


    Stok Kodu 20117
    Barkod 8680618351972
    EAN
    Kategoriler Pil Şarj Cihazları
    Markalar POWERMASTER
    Etiketler POWERMASTER PM-20117 (AA-AAA-C-D-9V-SC) UNIVERSAL TÜM BOYLAR PİL ŞARJ CİHAZI
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap