×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz.
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    POWERMASTER PM-20629 RJ11+RJ45+USB+BNC KABLO TEST CİHAZI
    POWERMASTER PM-20629 RJ11+RJ45+USB+BNC KABLO TEST CİHAZI
    POWERMASTER PM-20629 RJ11+RJ45+USB+BNC KABLO TEST CİHAZI

    POWERMASTER PM-20629 RJ11+RJ45+USB+BNC KABLO TEST CİHAZI

    441,96 TL
    Kategoriler : Diğer Ölçüm Aletleri
    Marka : POWERMASTER
    Stok Kodu : 20629
    Havale : 428,70₺ (%3 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 441,96 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %3 İndirim

    Powermaster Rj11+Rj45+Usb+Bnc Kablo Test Cihazı PM-20629 Özellikleri

    Powermaster RJ11+RJ45+USB+BNC Kablo Test Cihazı, çok yönlü tasarımı ile RJ-11, RJ-45, USB ve BNC kabloları işlemek için ideal bir çözümdür. İşte dikkat çeken özellikleri:


    Özellikler:

    • Çok Yönlü Kablo Test Cihazı: RJ-11, RJ-45, USB ve BNC kablolarını tek bir cihazla kontrol edebilirsiniz. Tüm kablo test ihtiyaçlarınızı karşılamak için pratik ve çok yönlü.
    • Dokunma Testi: Tek dokunuşla test fonksiyonu sayesinde doğrudan veya çapraz göstergeleri, pil durumunu ve otomatik kapanmayı hızlı bir şekilde test edebilirsiniz. Kullanımı kolay tasarımı ile zahmetsiz testler.
    • Otomatik Tarama ve Algılama: Ağ kablolarını kontrol etme, köprü doğruluğunu kontrol etme ve kısa devreleri tespit etme yeteneği olan otomatik tarama ve algılama özellikleri.
    • Parlak LED Ekran ve Sesli Sonuçlar: Parlak ve net LED ışıklar, bağlantıların ve arızaların görsel bir göstergesi sunarken, sesli geri bildirim kolay yorumlama için.
    • Kablo ve Köprü Testi: Hem kabloları hem de köprüleri test edebilme özelliği ile bağlantı bütünlüğünü ve işlevselliğini kontrol etme imkanı.

    Özellikler:

    • Malzeme: ABS
    • Bağlantı Noktaları: RJ45 ağ kablosu, telefon hattı RJ11, USB kablosu, BNC koaksiyel kablo
    • Güç Kaynağı: 9 V pil (dahil değildir)
    • Boyut:
      • Test Cihazı: 14,2 x 8,3 x 2,3 cm
      • Çanta: 17 x 10,5 x 3 cm
    • Ağırlık: Yaklaşık 230 g

    Paket İçeriği

    • 1 x Test Cihazı (pil olmadan)
    • 1 x Çanta
    • 1 x Manuel Kılavuzu


    Stok Kodu 20629
    Barkod 8680618350326
    EAN
    Kategoriler Diğer Ölçüm Aletleri
    Markalar POWERMASTER
    Etiketler POWERMASTER PM-20629 RJ11+RJ45+USB+BNC KABLO TEST CİHAZI
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap