×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz.
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    SAMSUNG HD502HJ 3.5 500GB HDD 7200RPM/16M HARDDİSK HDD

    SAMSUNG HD502HJ 3.5 500GB HDD 7200RPM/16M HARDDİSK HDD

    1.218,83 TL
    Kategoriler : Depolama
    Marka : SAMSUNG
    Stok Kodu : 25393
    Havale : 1.182,27₺ (%3 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 1.218,83 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %3 İndirim

    Samsung Harddisk Özellikleri

    Samsung HD502HJ, yüksek depolama kapasitesi ve güvenilir performansıyla öne çıkan bir sabit disk sürücüsüdür. Günlük bilgi depolama ihtiyaçlarını karşılamak için idealdir ve hızlı dönüş hızıyla veri aktarımını hızlandırır.


    Ürün Özellikleri:

    • Marka: Samsung
    • Model: HD502HJ
    • Depolama Kapasitesi: 500GB
    • Dönüş Hızı: 7200 RPM (Devir/dakika)
    • Önbellek: 16MB
    • Bağlantı Arayüzü: SATA
    • Form Faktörü: 3.5 inç

    Neden Tercih Etmelisiniz?:

    • Yüksek Depolama Kapasitesi: 500GB'lık depolama alanı, geniş veri depolama ihtiyaçlarını karşılar.
    • Hızlı Dönüş Hızı: 7200 RPM dönüş hızı, veri erişim hızını artırır ve performansı optimize eder.
    • Güvenilir Performans: Samsung kalitesiyle üretilmiş olup güvenilir ve dayanıklı bir performans sunar.
    • Geniş Uyumlu: SATA bağlantı arayüzü sayesinde geniş bir uyumluluk sunar ve kolayca kurulabilir.

    Samsung HD502HJ 500GB HDD, yüksek depolama kapasitesi ve hızlı veri aktarımıyla günlük kullanım için mükemmel bir seçenektir. Güvenilir performansıyla verilerinizi güvenle depolamanıza yardımcı olur.



    Stok Kodu 25393
    Barkod 25392-M
    EAN
    Kategoriler Depolama
    Markalar SAMSUNG
    Etiketler SAMSUNG HD502HJ 3.5 500GB HDD 7200RPM/16M HARDDİSK HDD
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap