×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz.
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    SATFINDER AS07-STCA 4K DVB S-S2/T-T2/C/J.83B/ISDB-T GÖRÜNTÜLÜ UYDU BULUCU + KAMERA TEST CİHAZI
    SATFINDER AS07-STCA 4K DVB S-S2/T-T2/C/J.83B/ISDB-T GÖRÜNTÜLÜ UYDU BULUCU + KAMERA TEST CİHAZI
    SATFINDER AS07-STCA 4K DVB S-S2/T-T2/C/J.83B/ISDB-T GÖRÜNTÜLÜ UYDU BULUCU + KAMERA TEST CİHAZI

    SATFINDER AS07-STCA 4K DVB S-S2/T-T2/C/J.83B/ISDB-T GÖRÜNTÜLÜ UYDU BULUCU + KAMERA TEST CİHAZI

    34.926,04 TL
    Son 1 adet ürün kaldı!
    Kategoriler : Uydu Bulucular
    Marka : SATFINDER
    Stok Kodu : 24576
    Havale : 33.878,26₺ (%3 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 34.926,04 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %3 İndirim

    Satfinder AS07-STCA 4K Sinyal Analizörü Özellikleri



    ALPSAT AS07STCA-4K, DVB-S/S2, DVB-T/T2, C, J.83B, ISDB-T sinyallerini ölçebilen ve 4K çözünürlükte yayınları destekleyen sertifikalı bir ölçüm cihazıdır. Hem profesyonel kullanıcılar hem de ev kullanıcıları için idealdir.


    Temel Özellikler

    • Uydu Bulucu Özelliği
    • Kamera Test Özelliği
    • DVB-T/T2/C/J.83B/ISDB-T ve DVB-S/S2 sinyallerini ölçebilme
    • DVB-T2 için H.265/HEVC 10 bit desteği
    • 4K çözünürlükte MPEG-2/H.264/HEVC(H.265) video dekoder
    • Pozisyon başına 8 çift polarizasyon/bant ile DVB-S/S2 ölçümü
    • Gerçek zamanlı spektrum analizi ile LTE sinyallerini tespit
    • 7" TFT-LCD dokunmatik ekran
    • Çalışma süresi 3-4 saat sağlayan 7000 mAh Li-Ion pil

    Dörtlü Ölçüm Yeteneği

    AS07STCA-4K, DVB-T/T2/C/J.83B/ISDB-T ve DVB-S/S2 sinyallerini aynı anda ölçebilme özelliğine sahiptir. Bu, cihazın geniş kullanım alanlarına uyum sağlamasını ve çoklu sinyal türlerini aynı anda değerlendirmesini sağlar.


    Gerçek Zamanlı Analiz

    Cihaz, gerçek zamanlı spektrum analizi ile güçlü ve istenmeyen sinyalleri görselleştirebilir. Bu özellik, TV naziemnej'deki LTE sinyallerini tespit ederek DVB-T2 sinyalinin kalitesini etkileyebilecek interferansları önlemeye yardımcı olur.


    Kompakt ve Taşınabilir

    ALPSAT AS07STCA-4K, kompakt tasarımı ve 2 kg ağırlığı ile taşınabilir bir çözüm sunar. Bu, kurulum ve ayarlamaları hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar.


    Çeşitli Dil Seçenekleri

    Cihazın kullanıcı dostu arayüzü, Polonya, İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Çekçe, Almanca ve Arapça dillerinde mevcuttur.


    Kalibrasyon Güvencesi

    Her AS07STCA-4K SatFinder, kalitesini belgeleyen ve ölçümlerinizin güvenilirliğini sağlayan bir kalibrasyon sertifikası ile birlikte gelir.


    Satfinder AS07-STCA 4K Sinyal Analizörü


    Stok Kodu 24576
    Barkod 24576
    EAN
    Kategoriler Uydu Bulucular
    Markalar SATFINDER
    Etiketler SATFINDER AS07-STCA 4K DVB S-S2/T-T2/C/J.83B/ISDB-T GÖRÜNTÜLÜ UYDU BULUCU + KAMERA TEST CİHAZI
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap