×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz.
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    SUNUP AĞAÇ BİTKİ AŞILAMA BUDAMA MAKASI MAKİNASI
    SUNUP AĞAÇ BİTKİ AŞILAMA BUDAMA MAKASI MAKİNASI
    SUNUP AĞAÇ BİTKİ AŞILAMA BUDAMA MAKASI MAKİNASI

    SUNUP AĞAÇ BİTKİ AŞILAMA BUDAMA MAKASI MAKİNASI

    443,49 TL
    Kategoriler : Aşı Makası
    Marka : SUNUP
    Stok Kodu : 22229
    Havale : 430,19₺ (%3 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 443,49 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %3 İndirim

    Sunup Ağaç Budama Makası Özellikleri


    Sunup Çok Fonksiyonlu Açılı Makas, her türlü kesme ihtiyacınıza çözüm sunan çok yönlü bir araçtır. Ahşap, plastik, yumuşak paket, dal, tel ve daha birçok malzemeyi kesme özelliği ile işlerinizi kolaylaştırır. Elektrokaplama paslanmaz bıçağı, ST5 çelikten üretilmiş olup uzun ömürlü keskinliği ile dikkat çeker.


    Makasın ayarlanabilir açıları (45°-60°-75°-90°-105°-120°-135°) sayesinde çeşitli kesimler yapabilirsiniz. Döner kilit tasarımı, hem güvenli kullanım sağlar hem de makasın kolay saklanmasını mümkün kılar. Ergonomik sapı, uzun süreli kullanımlarda bile konforlu bir kavrama sunar, böylece işlerinizi daha verimli bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olur.


    Teknik Özellikler

    • Ayarlanabilir Açı: 45°-60°-75°-90°-105°-120°-135°
    • Elektrokaplama Paslanmaz Bıçak: Keskin ve dayanıklı ST5 çelik
    • Döner Kilit: Güvenli kullanım ve kolay saklama için
    • Ergonomik Sap: Uzun süreli kullanımlarda rahat kavrama
    • Uzunluk: 220 mm/8,66 inç

    Paket İçeriği

    • 1 X Çok Açılı Makas
    • 2 X Yedek Bıçak


    Stok Kodu 22229
    Barkod 8680618359008
    EAN
    Kategoriler Aşı Malzemeleri, Budama Makası, Aşı Makası
    Markalar SUNUP
    Etiketler SUNUP AĞAÇ BİTKİ AŞILAMA BUDAMA MAKASI MAKİNASI
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap