×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz.
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    SUNUP ANAHTARLIĞA TAKILABİLEN MİNİ FALÇATA
    SUNUP ANAHTARLIĞA TAKILABİLEN MİNİ FALÇATA
    SUNUP ANAHTARLIĞA TAKILABİLEN MİNİ FALÇATA

    SUNUP ANAHTARLIĞA TAKILABİLEN MİNİ FALÇATA

    123,42 TL
    Kategoriler : Maket Bıçakları
    Marka : OEM
    Stok Kodu : 14529
    Havale : 119,72₺ (%3 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 123,42 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %3 İndirim

    Sunup Anahtarlığa Takılabilen Mini Falçata Özellikleri



    Sunup Anahtarlığa Takılabilen Mini Falçata, kompakt ve kullanışlı bir tasarıma sahip olan bir anahtarlık takılabilir mini bıçaktır. Günlük kullanım için pratik bir araçtır.


    Bıçak sapı pirinçten yapılmıştır, bıçağın kendisi ise çeliktir. Bu malzemeler, ürünün sağlamlığını ve dayanıklılığını artırır.


    Bıçağın kapatıldığı uzunluk 40mm iken, açıldığında uzunluğu 51mm'e kadar çıkar. Bıçağın uzunluğu 11mm ve en geniş noktası 4mm'dir. Pirinç sapın çapı ise 8mm'dir.


    Ürün, OPP torbasında bağımsız bir ambalajda gelir ve ağırlığı yaklaşık olarak 11 gramdır. Bu hafif ve taşınabilir tasarımıyla, anahtarlığınıza takabilir ve günlük taşıma ihtiyaçlarınız için ideal bir seçenektir.


    Ürün Özellikleri

    • Sap Malzemesi: Pirinç
    • Bıçak Malzemesi: Çelik
    • Bıçak Kapanma Uzunluğu: 40mm, Açılma Uzunluğu: 51mm
    • Bıçak Uzunluğu: 11mm, Bıçağın En Geniş Noktası: 4mm
    • Pirinç Sapın Çapı: 8mm
    • Ürün Ağırlığı: 11 gram


    Stok Kodu 14529
    Barkod 8680618366013
    EAN
    Kategoriler Maket Bıçakları
    Markalar OEM
    Etiketler SUNUP ANAHTARLIĞA TAKILABİLEN MİNİ FALÇATA
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap