×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!!
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    VEA VA-21558 3LÜ 1.5 METRE KABLOLU 3 USBLİ BEYAZ AKIM KORUMALI PRİZ
    VEA VA-21558 3LÜ 1.5 METRE KABLOLU 3 USBLİ BEYAZ AKIM KORUMALI PRİZ
    VEA VA-21558 3LÜ 1.5 METRE KABLOLU 3 USBLİ BEYAZ AKIM KORUMALI PRİZ
    VEA VA-21558 3LÜ 1.5 METRE KABLOLU 3 USBLİ BEYAZ AKIM KORUMALI PRİZ

    VEA VA-21558 3LÜ 1.5 METRE KABLOLU 3 USBLİ BEYAZ AKIM KORUMALI PRİZ

    287,88 TL
    Kategoriler : Grup Prizler
    Marka : VEA
    Stok Kodu : 21558
    Havale : 276,36₺ (%4 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 287,88 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %4 İndirim

    Vea VA-21558 Akım Korumalı Priz Özellikleri

    Vea VA-21558, ev ve ofislerde enerji yönetimini kolaylaştırmak için tasarlanmış yenilikçi bir akım korumalı prizdir. Beyaz renkteki şık tasarımıyla odanıza zarif bir görünüm kazandırırken, 1.5 metrelik kablo uzunluğu ile esnek kullanım imkanı sunar.


    Vea VA-21558 Akım Korumalı Priz Kullanım Alanları

    Ürün Detayları:

    • 3 Priz ve 3 USB Çıkışı: Vea VA-21558, üç adet priz ve üç adet USB çıkışı ile donatılmıştır, böylece çok sayıda elektronik cihazı aynı anda şarj edebilir veya kullanabilirsiniz. Prizler, geniş aralıklı tasarımı sayesinde farklı priz tiplerine uyum sağlar.

    • Akım Koruması: Güç dalgalanmaları ve ani elektrik yüklemeleri, cihazlarınıza zarar verebilir. Vea VA-21558, akım korumalı özelliği ile bağlı cihazlarınızı bu tür risklere karşı korur, böylece uzun ömürlü bir kullanım sağlar.

    • 1.5 Metre Kablo Uzunluğu: Esnek ve dayanıklı 1.5 metre uzunluğundaki kablo, prizin yerleşimini kolaylaştırır ve cihazlarınızın uzakta olmasına rağmen erişilebilir olmalarını sağlar.

    • Güç Anahtarı: Priz üzerinde bulunan açma/kapama düğmesi, enerji akışını kolayca kontrol etmenizi sağlar. Bu özellik, enerji tasarrufu yapmanıza ve gereksiz enerji tüketimini önlemenize yardımcı olur.

    • Kablo Üzerinde Güç Anahtarı: Her bir cihazı bağımsız olarak kontrol etme imkanı sunan kablo üzerindeki güç anahtarı, enerji yönetimini kişiselleştirmenize olanak tanır.


    Vea VA-21558 Akım Korumalı Priz Özellikleri

    Vea VA-21558 ile evinizde veya ofisinizde elektrikle ilgili ihtiyaçlarınızı güvenle karşılayabilir, cihazlarınızı koruyabilir ve enerji tasarrufu yapabilirsiniz. Sağlam tasarımı ve kullanıcı dostu özellikleri ile Vea, elektrikli cihazlarınızın güvenliğini ve performansını sağlamak için ideal bir tercihtir.


    Vea VA-21558 Akım Korumalı Priz Montesi


    Stok Kodu 21558
    Barkod 8680618356663
    EAN
    Kategoriler Grup Prizler
    Markalar VEA
    Etiketler VEA VA-21558 3LÜ 1.5 METRE KABLOLU 3 USBLİ BEYAZ AKIM KORUMALI PRİZ
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap