×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!!
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    VEA VE-970B 6LI 1.5 METRE GRUP PRİZ
    VEA VE-970B 6LI 1.5 METRE GRUP PRİZ
    VEA VE-970B 6LI 1.5 METRE GRUP PRİZ

    VEA VE-970B 6LI 1.5 METRE GRUP PRİZ

    355,38 TL
    Kategoriler : Grup Prizler
    Marka : VEA
    Stok Kodu : 22500
    Havale : 341,16₺ (%4 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 355,38 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %4 İndirim

    Vea VE-970B 6'Lı 1.5 Metre Grup PrizÖzellikleri

    Vea VE-970B 6'Lı Grup Priz, modern yaşamın enerji ihtiyaçlarına mükemmel bir çözüm sunar. Ev, ofis veya işyerinizde elektronik cihazlarınızı düzenlemenin ve korumanın en pratik yolu olan bu ürün, güvenilir tasarımı ve kullanışlı özellikleri ile dikkat çeker.


    6 adet fiş girişi ve 1.5 metre uzunluğundaki kablo ile, birçok elektronik cihazı tek bir noktada buluşturabilir ve dağınıklığı önleyebilirsiniz. Ayrıca, prizin esnek yerleşimini sağlayan kablo uzunluğu, kullanım kolaylığını artırır.


    2 adet açma/kapama tuşu, bağlı cihazları kolayca kontrol etmenizi sağlar. Akım göstergesi, prizin anlık enerji tüketimini takip etmenize yardımcı olarak tasarruf sağlar ve güvenli kullanım sunar.


    Akım koruma özelliği sayesinde, cihazlarınız aşırı akımdan korunur ve uzun ömürlü bir performans elde edersiniz. 250V ve 16A kapasitesiyle, yüksek enerji taleplerini güvenle karşılar.


    Vea VE-970B ile, evinizin her köşesinde, ofisinizde veya iş yerinizde enerji yönetimini güvenilir ve şık bir şekilde sağlayabilirsiniz. Elektronik cihazlarınızın düzenli, güvenli ve verimli bir şekilde çalışmasını garanti altına alın.


    Teknik Bilgiler

    • 6 adet fiş girişi
    • 1.5 metre kablo uzunluğu
    • 2 adet açma/kapama tuşu
    • Akım göstergesi
    • Akım koruma
    • 250V
    • 16A

    Paket İçeriği:

    • 1 x Vea VE-970B 6'Lı Grup Priz


    Stok Kodu 22500
    Barkod 8680618360776
    EAN
    Kategoriler Grup Prizler
    Markalar VEA
    Etiketler VEA VE-970B 6LI 1.5 METRE GRUP PRİZ
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap