×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!!
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    VEA VE-B222W A CLASS BLİSTERLİ TOPRAKLI DİŞİ FİŞ (MADE IN MALAYSIA)
    VEA VE-B222W A CLASS BLİSTERLİ TOPRAKLI DİŞİ FİŞ (MADE IN MALAYSIA)
    VEA VE-B222W A CLASS BLİSTERLİ TOPRAKLI DİŞİ FİŞ (MADE IN MALAYSIA)

    VEA VE-B222W A CLASS BLİSTERLİ TOPRAKLI DİŞİ FİŞ (MADE IN MALAYSIA)

    48,06 TL
    Kategoriler : Fiş ve Prizler
    Marka : VEA
    Stok Kodu : 22538
    Havale : 46,14₺ (%4 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 48,06 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %4 İndirim

    Vea VE-B222W Blisterli Dişi Fiş Özellikleri

    Vea VE-B222W, kullanıcı dostu tasarımı ve güçlü performansıyla öne çıkan bir dişi fiş modelidir. A Class güvenlik standartlarına uygun olarak üretilmiş olan bu ürün, ev ve ofislerde elektrik ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir çözümdür.


    Vea VE-B222W Fiş Kullanım Alanları

    Ürün Detayları:

    • Güç Kapasitesi: Vea VE-B222W, maksimum 3500 Watt güç kapasitesiyle birçok elektronik cihazı güvenli bir şekilde çalıştırabilir veya şarj edebilirsiniz.

    • A Class Güvenlik Standartları: Ürün, A Class güvenlik standartlarına uygun olarak tasarlanmıştır. Bu, kullanıcıların güvenli bir enerji deneyimi yaşamasını sağlar.

    • Blister Ambalaj: Şık blister ambalajı, ürünün güvenli bir şekilde paketlenmesini ve taşınmasını sağlar. Ayrıca, ambalajın açılabilir olması, ürünü mağaza raflarında sergilerken de pratiklik sağlar.

    • Kompakt Tasarım: Ergonomik ve kompakt tasarımı sayesinde Vea VE-B222W, kullanıcıya kullanım esnasında pratiklik ve taşınabilirlik sunar.

    • Çeşitli Kullanım Alanları: Ev, ofis, otel veya seyahat gibi farklı kullanım alanları için uygun olan bu dişi fiş, enerji ihtiyaçlarınızı her yerde karşılayabilir.


    Vea VE-B222W Fiş Özellikleri

    Vea VE-B222W A Class Blisterli Dişi Fiş, güvenilir, kullanıcı dostu ve estetik bir çözüm sunarak elektrikli cihazlarınızı güvenle kullanmanıza olanak tanır.


    Stok Kodu 22538
    Barkod 8680618361209
    EAN
    Kategoriler Fiş ve Prizler
    Markalar VEA
    Etiketler VEA VE-B222W A CLASS BLİSTERLİ TOPRAKLI DİŞİ FİŞ (MADE IN MALAYSIA)
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap