×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz.
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    VONTECH VT-65S  30 - 60 LCD-LED TV KİLİTLİ  SABİT DUVAR ASKI APARATI

    VONTECH VT-65S 30 - 60 LCD-LED TV KİLİTLİ SABİT DUVAR ASKI APARATI

    474,73 TL
    Kategoriler : Tv Askı Aparatları
    Marka : VONTECH
    Stok Kodu : 20519
    Havale : 460,49₺ (%3 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 474,73 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %3 İndirim

    Vontech VT-65S 32'' - 65'' Lcd-Led Tv Kilitli Sabit Duvar Askı Aparatı Özellikleri

    Vontech VT-65S, 32 ila 65 inç boyutlarındaki LCD ve LED televizyonlarınızı güvenli bir şekilde monte etmek için tasarlanmış sabit bir duvar askı aparatıdır. Dayanıklı yapısı ve geniş uyumluluğu ile evinizdeki televizyon deneyimini bir üst seviyeye taşıyın.


    Temel Özellikler

    • TV Boyutu: 32'' - 65''
    • Maksimum Ağırlık Kapasitesi: 80 KG (176 lbs)
    • Uyum: Tüm Modellere Uyumlu

    Güvenli ve Sağlam

    VT-65S, 80 KG'a kadar olan televizyonları güvenli bir şekilde taşıyabilir. Sağlam ve dayanıklı malzemeler kullanılarak tasarlanmıştır, bu da uzun ömürlü bir kullanım sağlar ve TV'nizi güvenle monte etmenize olanak tanır.


    Evrensel Uyum

    Bu duvar askı aparatı, tüm donanım tipleri ile uyumlu olarak tasarlanmıştır, bu da çeşitli televizyon marka ve modelleriyle kullanım imkanı sunar. Ev veya ofis ortamındaki farklı televizyonlar için mükemmel bir çözümdür.


    VESA Uyumlu

    Vontech VT-65S, standart VESA montaj delikleri ile uyumludur, böylece 100x100, 150x150, 200x200, 300x300 ve 400x400 VESA standartlarına sahip televizyonları sorunsuzca monte edebilirsiniz.


    Stok Kodu 20519
    Barkod 20519-M
    EAN
    Kategoriler Tv Askı Aparatları
    Markalar VONTECH
    Etiketler VONTECH VT-65S 30 - 60 LCD-LED TV KİLİTLİ SABİT DUVAR ASKI APARATI
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap