×
Ürünler Sepete Eklendi
Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!! Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Sipariş Ödemesini Havale / EFT İle Yap %4 İndirimi Kaçırma !!! 2000 TL ve Üzeri Alışverişlerde Ücretsiz Kargo !!!
Tuğra Hırdavat
  • 0
  • 0
    WEKO WK-22022 USB TO LIGHTNING 1 MT ŞARJ KABLOSU (NO:2)

    WEKO WK-22022 USB TO LIGHTNING 1 MT ŞARJ KABLOSU (NO:2)

    32,73 TL
    Kategoriler : Şarj Cihazları
    Marka : WEKO
    Stok Kodu : 22022
    Havale : 31,42₺ (%4 havale indirimi)
    Vitrin Fiyatı : 32,73 TL

    Hızlı Kargo Gönderimi

    Yüksek Müşteri Memnuniyeti

    Güvenilir Alışveriş

    Kampanyalar (1)
    Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %4 İndirim

    Weko WK-22022 USB To Lightning Şarj Kablosu

    Weko WK-22022, güçlü performansı, dayanıklılığı ve çok yönlülüğü ile günlük yaşamınızı kolaylaştırır. Mobil cihazlarınızı şarj etmek ve veri aktarımı yapmak için gereken her şeyi sunar. Güvenli ve hızlı bir şarj deneyimi için tercihiniz Weko WK-22022 olmalı!

    Tüm koşullarda yanınızda olacak kablo çeşitleri

    Öne Çıkan Özellikler:

    • Hızlı Şarj Desteği: Weko WK-22022, 3 amper güç aktarımı özelliği sayesinde hızlı şarj özelliği sunar. Bu sayede mobil cihazlarınızı daha hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. Uzun şarj süreleriyle vedalaşın!
    • Yüksek Veri Aktarım Hızı: Verilerinizi hızlı ve güvenli bir şekilde aktarmanızı sağlayan bu kablo, dosyalarınızı kolayca paylaşmanıza olanak tanır. Yüksek veri aktarım hızlarıyla zaman kaybetmeyin.
    • Geniş Çeşitlilik: Weko Şarj Kabloları, farklı ürün çeşitleri ve telefon modelleri için uygun çeşitlere sahiptir. Type-C, Lightning ve Micro USB çeşitleri sayesinde farklı cihazlarınıza uygun bir kablo bulabilirsiniz.
    • Dayanıklılık ve Kalite: Bu şarj kablosu, dayanıklı malzemelerden üretilmiştir ve uzun ömürlü kullanım için tasarlanmıştır. Kopma veya yıpranma endişesi olmadan günlük kullanıma uygun bir kabloya sahip olacaksınız.
    • Şık Tasarım: Beyaz ve örgülü model seçenekleri, şarj kablonuzun tarzınıza uygun olduğunu gösterir. Her iki model de zarif ve modern bir görünüme sahiptir.

    Yüksek performanslı veri transferine uygun weko telefon kabloları

    Teknik Özellikler:

    • Model Tipi: USB-A TO Lightning
    • Uzunluk : 100 Cm
    • Renk : Beyaz
    • Akım : 3 Amper
    • Model : WK-22022

    Paket İçeriği:

    • 1 Adet Weko Telefon Kablosu

    weko telefon kablo çeşitleri

    Weko WK-22022, modern mobil cihazlarınızın şarj ömrünü uzatmak ve veri aktarımı yapmak için mükemmel bir çözüm sunar. Hem hızlı şarj özelliği hem de yüksek veri aktarım hızları ile kullanıcıların beklentilerini karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır.


    Stok Kodu 22022
    Barkod 8680618356618
    EAN
    Kategoriler Şarj Cihazları
    Markalar WEKO
    Etiketler WEKO WK-22022 USB TO LIGHTNING 1 MT ŞARJ KABLOSU (NO:2)
    Kullanım Durumu Yeni

    Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş Yap

    Bu ürüne hiç yorum yapılmamış, ilk yorum yapan sen olmak ister misin?
    Sepet (

    0

    )
    Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
    Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
    Alışveriş Yap